Helaas is het op dit moment vanwege omstandigheden niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. We hopen zo spoedig mogelijk weer bestellingen te kunnen aannemen. Onze excuses voor het ongemak. A Little Love Karin & Renee

FAQ categorie: Bestellen

Kraamcadeautje?

Wil je graag iemand een kraamcadeautje geven? Wij pakken het graag leuk voor je in.

Pre-Order bestellen

Regelmatig hebben wij unieke pre-orders waarbij het mogelijk is om alvast een bestelling te plaatsen voordat de betreffende kleertjes in de winkel “liggen”. Via de website kun je een pre-order plaatsen. Bij binnenkomst van de artikelen wordt jouw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.

Is mijn bestelling bij jullie binnen gekomen?

Na bestelling ontvang je altijd van ons een bevestiging per mail. Indien je deze niet hebt ontvangen, is deze wellicht in de spam box terrecht gekomen, wij vragen je dan ook om dit eerst te controleren, voordat je contact met ons opneemt.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling, als deze eenmaal geplaatst is, niet meer annuleren. Is er toch iets misgegaan bij het bestellen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt bij ons op de volgende manier je bestelling betalen: – iDeal – Paypal/Creditcard – Achteraf betalen (Klarna) – Sepa overboeking- – Bancontact / Mistercash Meer informatie over het betalen van je bestelling kun je vinden op de pagina betaalmogelijkheden op de klantenservice pagina.

Zijn alle items handmade?

Bijna alle artikelen zijn handmade en bedrukt door ons. Wij ontwerpen de kleertjes met heel veel liefde.

Hoe kan ik bestellen?

Je kunt alle items online bestellen en afrekenen. Indien je speciale verzoeken/wensen hebt, adviseren wij om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee….

Lieve allemaal, helaas hebben wij besloten vanwege omstandigheden tijdelijk de mogelijkheid om te bestellen uit te schakelen. Alle reeds geplaatste bestellingen worden uiteraard nog verwerkt en daarna nemen wij een pauze. Bedankt voor jullie begrip. A little love, Karin & Renee

X