Nu ook achteraf betaling mogelijk via Klarna!
GRATIS verzending bij bestelling vanaf 40,-

Over ons

Al onze kleertjes zijn door ons ontworpen vanuit passie en liefde.
♡Happiness is handmade♡

Little&Loved♡

Little&Loved is de plek als je net als ons gek bent op baby en kinderkleding. Zelf zijn wij beide afgelopen jaar moeder geworden. Voor onze zwangerschappen waren wij al dol op shoppen, maar nu de kleine meisjes er waren, kwamen wij geen winkel meer uit zonder een nieuw shirtje of broekje ☺

Vanuit de passie voor kleding en de liefde voor het moederschap is Little & Loved ontstaan.

Wie zijn wij?

Maar wie zijn de gezichten achter de webshop? Laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn Karin en Renee, schoonzusjes en vriendinnen van elkaar. Karin mama van tweeling Yara en Mayla (6 maanden) en Renee mama van Djuna (10 maanden)
Ons leven is afgelopen jaar enorm veranderd sinds de komst van de kleintjes. Soms is het lastig combineren met het starten van een eigen bedrijf, maar wij wilden toch graag iets doen met onze creativiteit en de passie voor kleding.
Een eigen kledinglijn, een droom die voor ons uitkomt…
Little & Loved is een webwinkel in eerlijke handmade newborn, baby en kinderkleding.
Alle kleertjes zijn goed met elkaar te combineren en kunnen dus vaak met elkaar gedragen worden. Zo heb je iedere dag een nieuwe outfit voor jouw kleintje.
Wij zijn achter de schermen altijd bezig met het maken van nieuwe collectie items. Zo shop je dus de laatste trends bij ons.

Jouw winkelervaring is voor ons belangrijk. Wij willen dat deze overzichtelijk, leuk en makkelijk is. Wij werken continue aan onze website om deze up to date te houden.

Het ontvangen en het uitpakken van een pakketje met onze kleertjes zal voor jou voelen als een cadeautje!
Bij Little & Loved sta jij als klant centraal!
Heb je een verzoek of ben je op zoek naar iets speciaals? Stuur ons gerust een mailtje en we denken graag met je mee!

Wij wensen je veel winkelplezier bij Little & Loved!

A Little Love,

Karin & Renée

Vanwege onze vakantie van 10-08 t/m 30-08 zullen bestellingen die op nabestelling zijn een langere levertijd hebben en vanaf 31 augustus gemaakt worden voor jullie. Alle items die op voorraad zijn, worden binnen 1 a 3 werkdagen verzonden. Fijne vakantie!

X